Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία

Η εταιρία συμβούλων ακινήτων «PROLAND» δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο του real estate πάνω από 20 χρόνια.

Η πολυετής εμπειρία μας είναι εγγύηση για άμεση και αποτελεσματική διαχείριση κάθε υπόθεσης που αφορά αγοραπωλησία ή ενοικίαση κάθε είδους ακινήτου.

Η φιλοσοφία μας είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση με στόχο τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης, δεν είναι αυτοσκοπός η ανάθεση του ακινήτου, αλλά η ολοκλήρωση της πώλησης-ενοικίασης με του δικαιότερους όρους

Γρήγορα ναι αλλά με τρόπο και κινήσεις στρατηγικές.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα δίπλα σας, ως σύμβουλοι να σας προτείνουν τρόπους και ιδέες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί με εμάς

Στόχος μας είναι διαμεσολαβούμε για αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις όλων των ειδών ακινήτων, να παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και πληροφορίες στους πελάτες μας για την επιτυχή αγορά και πώληση κατοικιών οικοπέδων και επαγγελματικών χώρων με έναν σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας.
Διαθέτοντας ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε κτηματομεσιτική συναλλαγή, να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για οτιδήποτε αφορά την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας, με έγκυρες πληροφορίες, έξυπνες προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες.
Αποστολή μας είναι να κερδίζουμε καθημερινά την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας με τακτική επαφή, πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη, εξειδικευμένες πληροφορίες, καθώς και με κάθε φύσης εξυπηρέτηση που συνδέεται με την ακίνητη περιουσία. Η οργανωμένη δουλειά που προσφέρουν οι συνεργάτες μας, και η πολυετής εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Αξίες μας είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπειά μας προκειμένου να παρέχουμε γρήγορα και έγκυρα τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, καθώς και η συνεχής αναβάθμιση των γνώσεων και των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας.